valleballe

hejsanhejsan =)

valborgs ikväll , kunde nog inte vara mera taggad solen skiner och det är rikigt varmt och skönt TACK OCH BOCK säger man då !
jag och mitt lyckopiller (även kallad ida) ska snart bege oss till Lollo där det kommer vara ca 11 pers, där ska vi grilla,tjattra och börja föra. Efter det trapar vi oss till atorp där det kommer vara mycke och då menar jag mycke folk :D :D :D
har med mig cameran , bilderna kommer in imorn !

ses i dimman fuckers

linn har bajsat...

står ute på skol gården när jag plöstligt får syn på hund bajs , så jag tänkte jag frågar linn och lina om dom bajsat ute någongång...

Jag : har ni bajsat ute någongång ?
Lina : jaa...
Linn : JA =)
Linn : sen plockade jag upp det med en hundbajs påse !! :D:D
Jag&Lina : ÅHH , varför det ?
Linn : men det var ju förfan på min egna gård.

mysigt linn, mysigt:)

image10love of my life, my soulmate , you are my bestfriend !

Rubrik

Måndag idag , vart ingen skola för mig kände mig inte så frisk så stannade hemma idag=)
har sett två filmer , hata göteborg och nattbuss 807 , funkade på fest !
Satt ute på ballen för ett tag sen och drack saft , passade på att ringa till robin som har flyttat långt bort och lämnat mig här ensam,<3 Men han är ganska bra iallafall.

ikväll kankse jag ska pallra mig till nordanå och kolla på Frejas teater om det orkas annars blir det att umgås med Kajsa och gå upp till ica och köpa en glass i det fina vädret =)


image9kärlek mellan kajsa och mig på nyårs efter några cider för mycket ! (fast vi är ganska kärleksfulla med varann iallafall)

rubrik

tjäännaaaa!
gjort idag ?
njaaaaaaa varit hos chebil och co hela dagen nästan och städat behövdes kan jag säga , skitigare lägenhet får man nog leta efter.
vad har vi mer gjort, ?  jaaaasi "hjälpt" ante och spela poker , vet inte om det uppskattades så mycket men, sett fotboll ett tag sen inget mera :)


fan va tråkigt inlägg men det funkar det också !

rubrik

Gårdagen spenderades hos micke med massa trevligt folk som festade , rikigt kul faktikst :) Som vanligt skulle ju alla ut senare mot kvällen och eftersom vi fortfarande är för små så stannade jag och Ida kvar hos micke och såg en film , jävligt bra faktiskt !


Idag blir det att bara vara hemma och vila , är typ sjuk och måste ju vara frisk till valborgs då är det fest och jag taggar till tusen :D :D :D
ses i dimman .



image8



kom hem, jag saknar dig

håll i er

Går dagen var trevlig, spenderades som sagt med Lina , Ida och Emelie. Vi bestämde oss för att fara upp på ica och köpa lite gott till kvällen :) Hann inte mer än att komma hem innan vi drog på en förfest för att hälsa på söta pojkar, Lina körde Emlan till busstation eftersom hon bor ute i skogen dådå var hon tvungen att lämna oss vid 10 tiden.
Vi andra tre chillade till det ett tag på festen till ca 12 sen skulle grabbarna ut och då for vi hem. När vi kommer hem bestämmer sig jag & Ida att fara till B&C längst bort i bersan.......skulle vi aldrig ha gjort kan jag säga..
For iaf till bersan och allt gick som på räls. Sen hem då.... tror ni gasen funkar ? svar : nej.
Vi bestämmer oss alltså för att släpa tungklumpen 8 km hem till mig... vi släpar kilometer efter kilometer och till slut vid 05.00 tiden är vi hemma efter 3 timmars släpade. Tror aldrig jag varit så lycklig över att se min lägenhet som jag var inatt.
visade sig också idag att den bara frysit så idag funkar den HEELT som vanligt. moppejävel.

vilka gick 8 km igår?
svar: jag och ida

vilka tog 58239758 rökpauser igår?
svar: jag och ida

vilka ville dö igår?
svar: jag och ida

vilka skulle inte göra om det här för 1 miljon?

svar: jag och ida

vilka hittade på en egen låt igår?
svar: jag och ida

vilka hade inga pengar på sina telefoner igår?
svar: jag och ida

nu ska vi dö , typ !

rubrik

tjennaa hoooj :)
Äntligen fredag , tack och bock !
Badet idag funkade väl men jag tycker fortfarande inte om det alls. Vart väldigt lite gjort i skolan idag (ajabaja på mig)
Efter skolan vart det stan en sväng med lina kajsa och idaa hittade ett linne (?) på HM som jag funderar på att springa iväg och köpa imorn=) När jag kom hem från stan vart det att leka hemma fru, mamma har åkt på en REJÄL ryggskott , kan man ens säga " en rejäl ryggskott" , ähh inte så noga !
Iaf så jag har fått plocka ut diskmaskinen , kirrat mat (frasses) , gått ut med soper , hämtat tvätten i tvättstugan samt hjälpt henne att byta kläder , så nu vet jag hur det är att vara en mamma också, mycket lärorik dag:)
tycker nästan synd om henne , först magsjuka sen detta och dom som åker till Italien nästa lördag hoppas hon är frisk så jag får vara hemma själv = bo hos ida:)

Ikväll ska jag mysa med Ida , Lina och Emelie det blir nooog bra!


idamatilda               linamatilda               matildaemelie
:)

K

jag hade tur, kajsa svek mig inte fast min madre går omkring och spyr:)
vi bestämde oss för att gå upp till ica och köpa en mjukglass i kvälls solen , så det blir nog mysigt!

Imorn väntar bad på gympan och jag kan säga att jag inte kände en allt för stor pepp på det, jag tycker inte om siming/bad överhuvetaget. Har inte ens en bikini ?
Jag förstår inte rikigt det roliga med att bada, man hoppa i , men sen då?
Är ju inte dirket så att man leker omkring i vattnet som man gjorde när man var liten. Nä jag håller mig på land där det är torrt och utan hajar och det är lika bra tycker jag=)



:)

image3nöjer mig med att hoppa i , och sen upp igen:)

rubrik

hejhej hallåååå hej godag tack godag hur är läget? jotack såhär är det.
aja nog om det där, kom hem från skolan för ett tag sen och möttes av min mamma som åkt på magsjuka.. mysigt, nja endå inte.Kommer jag säkert också få det, (tack mamma) och det är ditt fel att kajsa förmodligen inte heller vill komma hit ikväll för hon tror säkert att du ska smitta henne... du är äcklig mami..
Förövrigt hade vi NP matte idag , och det funkade? näe okej , jag vet inte men man kan ju alltid hoppas , vore ju som kul och få godkänt någongång:)?




:)


image2<3

jomen

Har just ätit , hambrugare och pommes serverades i vårat kök idag och det gick ner:)
Har satt mig här nu för att försöka få klart den där no boken någongång, och det rullar på nu faktikst , tro det eller ej , jag ska nog hinna klart till på måndag då det ska vara inlämnad, känner mig faktikst ganska stolt över mig själv , ska sitta med den ett tag för att senare ta moppen till micke och umgås lite med han och världens bästa ida , blir väl att spela GH som vanligt och dricka te och bara softa, men det är skönt det också:)

får se om jag skriver lite senare.


:)

skönt

Jadu resan till bersan gick ju inte rikigt som tänkt, vi körde dit köpte glass och det gick ju fint iofs..
men på vägen hem vem kör omkull om inte jag.. JODÅ det tyckte jag var lika bra.
Knäna fick sig en fin smäll och även min rygg. Fick en fin komentar av min mamma att jag gick som om jag skitit på mig, men vafan =)

Imorn väntar en skoldag och efter det beger jag och ida mig till bersan IGEN...för att fira Benjamin som fyller 19 år imorn, storpojken:)
och efter det blir det väl plugg eller någon likande.




:)

glassglass

Kom just hem från ja alla möjliga ställen faktikst. Efter skolan så for jag och moffe och köpte soppa till mopeden min som så glatt kom ut från källaren idag. Efter det åkte vi till Lina där min pärla stått och hällde i bensinen, sen när jag ska starta den , tror ni den går igång ens ? nej såklart inte... men efter många om och men lyckades tomie (linas pappa) få igång den. Överlycklig åkte jag hem igen och sitter nu och väntar på maten:)

Ikväll ska jag och massa brudar ta våra pärlor och köra oss till bersan och köpa dom "små" mjukglassarna:)
blir nog bra iaf,


:)

image1back on track ;)

skolan

Sitter här i datasalen på skolan och har NO, inte super tevligt men det funkar i krig ! Vi ska skriva en egen bok om miljön , typ .. vi säger så:)går jävligt trögt för mig om jag ska vara ärlig, bara att jobba på nu sista månaderna(?) i skolan.
Annars händer det inte mycke magen kurrar som tusan och vi har fortfarande en lektion kvar efter det här,dax att äta lite frulle på morgonen matilda lilla? Sitter också och skriver med lina på FC, kommer ihåg när man nötte det som om det var igår!
man kankse börjar bli gammal ?





aja nu har jag inte mer tid måste leta lite bilder till bokhelvettet ,

:)

rubrik

Jaha då hade man tänkt försöka sig på med en blogg IGEN , tredje gången gillt kanske ?:)


idag har det varit en helt vanlig dag med skola som är rikigt lugn på måndagar som tur är.
Efter skolan for jag och lina hem till henne och satt och snackade och spelade även lite GH,börjar fan bli bra på det nu , hah =)
Ikväll kommer nils och jonte hit och det blir nog trevligt värre, ingen vet vad vi hittar på.







:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0