söndag

Stadsfesten igår var väldigt trevlig. Vi såg bla , petter , Amanda Jensen och jill jonsson :) Ont i fötterna hade både jag&emlan när vi gick hem.. men vi tog oss i alla fall enda hem !=)
Vi vaknade vid 1 , då gick vi ut och solade. Nu ska vi ut och gå sen väntar en sallad från Ica efter helgens alla onyttigheter :)

(bilder kommer när jag kommit hem)



love

jag älskar dig emelie lundmark !

humör på topp

snart kommer lina hit , hon skrämmer mig lite.. hon har blivit helt konstig men jag överlever kankse:)?!
Sen kommer alla andra sen blir det fest , sen ska vi ner till festivalen, hoppas att det bli kul som tusan , fast det lär det bli med trevligt sällskap !
hoppas vi ses ikväll allihopa , smeeeeeeeek



 Jag drömde om en framtid med dig
Men nu jag drömmer om en framtid utan dig!

lillan

kom just hem från stadsfesten och det funkade absolut ! , mycke karuseller och trevligt folk:) Imorn blir det fest med massa söta ungar sen ska vi in och glänsa bland artister ( eller hur det stavas )  !

men nu ska jag krypa ner med lillsyrran i sängen , ♥


vi ses i dimman imorn !



lillsis !

stadsfesten !

Tänkte först bara skriva lite till anonym som komenterade mina bilder från skolavslutningen angående mitt ansikts uttryck/min , och nej , jag kan inte göra någon annan min. Jag har tandställning och gillar inte att visa den. Jag kör på den minen bäst fan jag vill och duger inte den så läs inte min blogg:)


Nu så, sitter just nu hos lilli med hon och ida. Har just varit ute med Hekla ( lillis hund ) och nu sitter vi här.
Var ju som sagt på festivalen en sväng igår sen bestämde vi oss för att fara och sova hos lilli . Eller sova och sova, ida hostade som en idiot hela natten så varken jag eller lilli har sovit någonting alls, halv 8 bestämde vi oss för att gå upp , så jag och L gick till soffan och satte på världs historiens sämsta film och tillslut somnade även vi. Vaknar 20 i 1 av att lilli tyckte vi skulle gå upp , sagt och gjort !

Ska snart hem och duscha sen kommer emlan vid 5 efter hon har slutat jobba och då far vi hem till henne och käkar sen drar vi nog ner på festivalen om inte vädret är så dåligt .

ses :)

:)

Godmorgon!
Jag och ida vaknade för ett tag sen och håller just nu på göra oss klara. Går kvällen spenderades med Ida , Lina , KT  och Lilli . Vi gav ett försök att se en skräckfilm men den var så fruktansvärt dålig så det vart inte så mycket av med den:) Så vart mest chips och popcorn ätning !
Ikväll ska jag, Emelie och Ida gå på bio och se Sex and the city , jag hoppas inte jag blir besviken , men det kommer jag nog inte bli eftersom jag älskar serien :)






!

I tried to be perfect, but nothing was worth it
I don't believe it makes me real I thought it'd be easy, but no one believes me
I meant all the things that I said.
If you believe it's in my soul I'd say all the words that I know, just to see if it would show
that I'm trying to let you know ,that I'm better off on my own.


fuck you , ha ett bra liv för nu går jag !





bilder

Nuuuså , har jag fixat bilder från skolavslutningen :) , bättre sent än aldrig !















sådärraa ja=)

home

jajjemen , nu är vi tillbaka i skell efter en mycket trevlig helg med lite knas :) Kom fram till piteå i torsdag och redan då började festandet och det avslutades i natt vid 4.. Menmen vi har hunnit med lite annat , Träffat pojkarna från Finland, sett världens snyggaste tatuering, träffat boxer robet , dansat lite för mycket, mått dåligt , ätit pizza , suttit i bubbelpoolen i 2 timmar , bråkat , tappat bort nycklar , skrattat tills vi gråtit , hittat en finfin cykel som jag ville ta med hem ( den hade ett flak där framme ) Roligt som fan har vi haft , tack för helgen tjejor:)




Du och jag, vi ville dela livet fanns ingen oro eller tvekan,
vad kunde gå snett? Men idag tar vi varann för givet och har förlorat allt det där som var så rätt.
Men vad är det då som gör att jag är kvar fast jag har sagt jag ska gå,
Kan det va kärlek, Kan det va så, Att jag nog älskar dig ändå.
Vi har nog tappat bort varandra som att otrohet och svek inte spelar nån roll.
Står kvar men går i smyg till andra.
Kanske bäst vi ger oss av åt varsitt håll


Det löser sig , jag älskar dig lillan:)

fiint

I don't believe you And I never will
I can't live by your side With the lies you've tried to instill
I can't take anymore I dont have to give you a reason for leaving this time
Coz this is my last goodbye





snabba puckar

Kom hem från umeå för typ en halvtimme sen och jag är redan på väg igen=) Haft jätte kul i umeå kul att träffa folket igen.. Fanns ju vissa personer som försökte lite mycket , men nu är jag då hemma igen.
Snart kommer emlan cool och hämtar mig och linis sen drar vi till kåge och städar hus hela kvällen och natten skulle jag tippa på så det blir ingen fotboll eller sex and the city maraton för oss , men vi mår bra endå. Kommer hem igen imorn bitti då det blir packa och träffa mick333 sen drar vi brudar till piteå HELA midsommar helgen , från torsdag till söndag , vi sover i små söta stugor och ska festa hela helgen lång :D kan inte bli mycket bättre tror jag speciellt när jag får vara med mina favvo flickor =)


Vi ses när jag kommer hem , och föresten , Glad midsommar :)


Mina bästa tjejor på 80tals fest ♥

umeå

Då bär det av till umeå i morgon igen=) träffa nath och co , ska bli mycket trevligt ! får se vad vi hittar på allt mest


Har inga bilder från skolavslutningen än eftersom min kamera dog.. ska försöka få tag i lite bilder så dom kommer väl innom en snar framtid :)




smek

ZZzzzzzzzZZZZZZZzzzz

godnattttt !!!!!!!!!!

Torsdag

Kom hem från stan för ett litet tag , var där med Lina , köpte bara det sista tills imorn :)
Vart ingen brännbolls turnering idag pga regnet, lite tråkigt menmen.. Spelade inte lika stor roll eftersom min pappa kom idag och då vart jag på mycket bättre humör :D


Lillasyster minna och pappa

Imorgon är det skolavslutning. Ska hinnas göra jävligt mycket grejer men det löser sig. Alla 9or ska fika med varann, skolavslutningen, flänna i 13 timmar + ta kort , efter det träffa micke en snabbis , hem och fika , sen göra sig klar , ut och äta middag , efter det så jävlar ska det festas :)
Meeeeeeen det hinns med !


Nu ska jag lägga mig och vila seyaaaaaaaa ♥

onsdag

Onsdag idag , och jag mår väl rätt bra , var ju som sagt hos tandläkaren idag.. Och jag kan säga att dom är fortfarande lika opopulära i mina ögon. Idag har dom spänt den + att jag har fått gummiband. Ont som fan gör det , men man kankse inte ska klaga ? Det blir ju fint sen i alla fall :)
Efter tandis for jag till skolan där vi mest fikat. På matten fick vi ett halvt glass paket var. På svenskan fick vi några böcker + glass. På Hkn fick vi dellibollar och muffins, rikigt gott ! :)
Imorgon har vi den årliga brännbollsturnering på skolan , vi ska vara gravida (?) typ desperata hemma fruar.. Bilder från det kommer imorn !

Ikväll får vi se vad som händer om någon är öppen för förslag är det bara att höra av sig, dom som inte har mitt nummer behöver inte höra av sig :)



2 dagar - pappa kommer <3
3 dagar - skolavslutning...



i dont wanna be

Har just plattat håret mitt och är mätt i magen , så just för tillfället är det rikigt bra :) Idag försov jag mig till 10 över 8 ( vi börjar kvart över) Lina ringer och väcker mig och frågar när jag tänkt komma , jävlar tänkte jag .. Var bara att flyga upp sen kom tomie och lina och hämta mig. Sen i skolan har vi inte gjort ett skit=) Eller jag fick veta att jag fått VG i svenska , tack&bock för det :D
Ikväll väntar fotboll, fråga mig inte varför jag ska se det , är förmodligen den mest ointreserade människa som går att hitta när det gäller sport , menmen. Lina ska komma över sen väntar fotboll, popcorn och saft !


Imorn väntar tandläkaren 20 över 8...

3 dagar - pappa kommer <3
4 dagar - skolavslutningen...



Hemma

Nu är jag hemma från göteborg, och fyfan va roligt vi har haft !! :D :D
Ni har ju som fått veta det mesta av ida vad vi gjort osv. Jag har i alla fall lyckats få tag i min kamera igen så jag ska bjussa på några bilder hade jag tänkt.
Kan ju i alla fall berätta lite kortfattat igen vad vi gjort , shopping ,träffat robin , liseberg , bada , sola :)

Men nu är jag i alla fall hemma , kunde lätt ha stannat en vecka till . menmen :)

emma&julia
taggade tjejer på bussen
tja
umeå
jag&anna
sol&bad
jimmy ser inte lika taggad ut som jag menmen
sundsvall i två timmar hann vi också med
badtjejer
resturang
spegelhuset
jag,lina& emmsan
världens sötaste emma
<3
skolan
peppade tjejer på balder
fick mig ett ragg också :$
världens bästa 9c

Det var nog det jag hade att visa

puss♥

Ida skriver

Som ni vet så är Matilda och henns klass i gbg, sådå passar jag på att skriva lite i hennes blogg medans hon är borta.
Som ni vet så for dom i Onsdags kväll och kom fram på torsdagen. Tåget var försenat och jag vet inte allt mest vad hon pratade om, men dom kom iaf ca: 2h försent till göteborg. Dom kom fram nångång vid 2 tiden och jag antar att dom var ganska trötta efter resan och ville se sig omkring. Dom gick iaf på stan och har tjatat på Matilda ett bra tag nu, för att hon ska hitta någon skolavslutningskläning. Det gjorde hon iaf, ska få se den när hon kommer hem:)
Fredag så var dom på lisseberg och jag vet hur galen Matilda är i karuseler och allt ska snurra och allt ska gå fort och det ena, och det tredje. Hon hade iaf åkt alla karuseller, utom barnkarusellerna som hon inte tycker om. Men skulle faktiskt passa henne ganska bra, eftersom hon är som ett litet barn :$ Hon hade iaf jätte trevligt.
Lördag och söndag så badade dom, solade och hade jätte mysigt! På söndag åt dom även på resturang.
matilda har även lyckats med att slarvabort sin digitalkamera men hon ska försöka fixa bilder så ni får se dom.
Hon for ifrån mig på onsdan och har varit borta i 4a dagar och jag saknar henne så otroligt mcyket. Men snart ses vi iaf, hon kommer hem vid 12 tiden på dagen imorgon och då ska jag vara där och vänta på henne:)
pözz!

None

Göteborg

Nu är äntligen 4/6 här och klass 9c ska till göteborg:) Tror alla peppar till 1000 om jag ska vara ärlig. Ska bli så fruktansvärt roligt !
kl 18.40 går bussen till bastuträsk (?) sen nån gång tåget till Gbg.  Vi ska sova på en skola
hitta på massa kul, Liseberg, shopping , bad, förhoppningsvis träffa robin och massa mer kul :D
kommer inte skriva förens jag kommer hem , men hoppas att alla har det bra här hemma.



Kajsategelind&Idamikaelsson♥


image94

tisdag

Måste väl säga glad sommar till alla ettor som fått sommarlov idag ! jag kommer om 10 dagar , vänta på mig :)
Detta ska såklart firas med fest ikväll. Skola och klassresa till gbg imorn , men jag är en krigare så jag lär klara mig.
ska snart sticka till ida där jag ska börja göra mig klar.
Vi ses i dimman !


P.s nu är löshåret på plats, äntligen ! ♥

image91den bjuder vi på ;)

jag lever

Jeoo , tro det eller ej , men lever gör jag :) Trodde inte själv att jag skulle göra det men det gör jag !
Det första ord jag sa i morse var nog " nu jävlar drar vi till max , är så jävla sugen på chicken nuggets" Och det tjatet fick lina stå ut med i cirka 2 timmar , innan hon äntligen gav med sig så jag skulle få mina nuggets. Hon är snäll den där lina (A)
Efter Max vart det ner till stan för att möta upp ida och vi gick på prommis och åt chips och det var tusikens gott ska jag säga !:)
Har just vaknat och duschat , jag och Ida ska dra till Micke och där väntar GH som vanligt , jag är förövrigt bäst i världen på det spelet !!! :D
V kankse kommer senare och sover med mig , men man vet aldrig med den där herren =) Imorn väntar en hel dag med plugg.. NO som kan suga kanelsnopp.....

Men nu ska vi kila , puss♥


image90 Skulle jag välja en maträtt jag skulle äta för resten av livet skulle det vara dom här älsklingarna... och beasås ,såklart ,som jag har på ALLT. Från att ha det på rostade mackor till fiskpinnar till korv. Jag är kär !


R.E > dagens saknad

ojoj

vart visst fest ikv'llockså ., men nu dka jag krypa ner brevid emelie och lina som ska sovahär :) vi hörs pusss


image89

RSS 2.0