neverstore

Nu är vi hemma igen hos pappsen =) campingen var skitig , det var mycke folk , och jävligt varmt , och bira .  precis som det ska vara på en festival och neverstore var underbara!!! Ingen röst idag men vi mår bra endå :) Bilderna kommer senare .. nu ska vi kila ner till torda och käka lite sen blir det nog att sova resten av dagen.

adjö :)

pappa dax

Idag har jag varit i skolan , hände väl inte överdrivet mycket men fick i allafall sluta 1 timme tidigare + sovmorgon imorn.. Eller ja , blir ingen sovmorgon för mig ,eftersom min kära mor drar till rhodos imorn så det är bara släpa sig upp och skicka iväg wilmer till skolan.
Efter skolan sprang jag förbi hos emlan pussade lite på henne , for ner till stan igen och hämtade mitt ID-kort sen handlade jag och mamma middag till imorn , blir en såndär bra pizza man slänger in i ungnen i 20 min och vips så har man en pizza , det gillar jag , inte så svårt = på min nivå :) ska också packa imorn eftersom jag och emlancool drar ner till min fader på torsdag och på lördag blir det entligen NEVERSTORE ! , jajjemen . ni är avensjuka , erkänn bara ! Vi kommer hem på måndag och är överlyckliga och utan röst !
Jag ska till frissan om en halvtimme , så nu ska jag ge mig och fortsätta prata med min kära vän från piteå ( jag sa att han pratade fult , jag tror han vart ledsen... )


adjö !



hej babes :)

mamma mia

går dagen spenderades med emlan vi åt på frasses , sen slank även lite chips OCH godis ner..
Vid middagen frågade mamma mig och vi skulle gå och se mamma mia , jag tvekade inte en sekund eftersom jag har hört att den är suuuper. Så klockan kvart över 9 satt vi i bio salen , och jag ville aldrig därifrån , det är helt klart den bästa filmen jag har sett , dagboken , a walk to remember och liknande kan slänga sig i väggen . Måste nästan tvinga er att gå att se den !




inflyttningsfest

Aja , hade inflyttnings fest igår :) funkade helt klart var trevligt folk och vi hade trevligt :)
Vart lite chockad när man hade skickat ut alla och kommer hem efter att ha käkat med min mamma , och i mitt vardagsrum sitter tre st allihopa utan byxor och leker sanning och konka. " vi har ju städat bort allt " spelar ingen roll kunde jag ha gjort själv. Säger bara , tur att inte min mamma kom hem före mig ! , men hoppas ni hade trevligt i min lägenhet medans jag var borta=)


Kvällen ska spenderas med emelie tror jag , hon är just nu på match . Nu ska jag kila vidare , adjö !

flytt.

Har flyttat nu på senaste från mitt kära morön till norrböle. Men det är hem trevligt där också , mysigt osv.

orkar inte skriva mer , rikigt tråkig är jag idag..

eller just ja , jag kan ju berätta också att jag har börjat 1an på gymn nu , det är trevligt och jag tror detta kommer bli skitbra alltihopa ! Nu ska jag se nord&syd som jag och min mor nöter rätt bra , adjö !

Sköldpadda

Nu tänkte jag att jag skulle hjälpa min vän nils här , han har en sköldpadda som ska bort. Ni får den helt gratis bara ni hämtar den , akvarium och skit också :)

då vet ni , så slå en pling till niltan om ni vill haren


Adjö :)



k

Ut i en bakfylla blandad med ångest jag säger samma sak för 6002:e gången Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär Det kvittar vilken fest de är och hur många jag känner där Jag svär om jag bara kan klara idag så ska jag ta mig i kragen och vara så glad (8)






Galen kväll igår.. Har nog inte så mycket mer att säga just nu. Dax att försöka få något i magen nu .


Och du ? , det här är över nu.




fest

fest ikväll hos hanna , massa trevligt folk och god dricka :)

vi ses i dimman fuckers , puss !



du vet , jag gör allt för dig , jag älskar dig > 3 år tillsammans


HANNA ÄR BÄST I VÄRLDEN DDDDDDDD:D:D:D:D:D:

.

Det här blir bara värre och värre.


hold your head up high

Vaknade med emelie brevid mig imorse , alltid lika mysigt. Vi bokade biljetter ner till pappa eftersom vi ska dit och se neverstore :) sen gjorde vi oss klara och for ner till stan , var dax att fixa ett ID till mig. Så drog expert och tog kort sen sprang vi in på nordea , sen fick dom sköta resten ! Drog och kollade på aiks träning ( fråga inte varför ). Emelie drog sedan till kåge och då fick jag besök av kajsa , ida , benne och lilli . Jesper och moa glassade även förbi en sväng :)
Kom just hem efter att ha farit runt hela stan med lilli och kajsa . Vi vart hungriga och tänkte fara på frasses , var dock inte öppet , inte max heller och inte krysset . så det slutade på statoli norr med en korv jävel , men det satt mycket bra det också :)


Norran kom förövrigt och interjuvade jag och emlan idag.. så ni kommer nog se oss i tidningen i morgonbitti..


lillan!

musik

Igår hörde jag den bästa låten jag någonsin hört , eller den är bäst efter how to save a life.

nomy - hold your head up high.

Den är fruktansvärt bra , att jag nästan blir illa mående.





där har ni den , :)

aop

Har inte så mycket mer att säga om igår än

-myror
- arg emlan
- världens värsta cykeltur
- alldeles för mycket snack
- mobilen hamnade i toan
- potatisgratäng
- en söt emlan


och idag blir det inget annat än

- mat
- mat
- mat
- hanna



Adjö !

gårkvällen













Sådärja , några bilder från gårkvällen :)



kvällen

Hela dagen har jag och emelie fixat till linas födelsedags fest till ikväll . Handlat satt upp party grejjs och saker :) Vid 6 kom alla tjejer och vi har haft jätte kul . Ätit , snackat och dola på ! ( bilder kommer senare ) Nu ska jag och emelie krypa ner i hennes säng och se SATC hela natten :)



puss och godnatt !

ja må hon leva !

ja må hon leva , ja må hon leva , ja må hon leva ut i hundrade år ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundrade år !!!!!!!!!!!



Grattis älskling , 16 år och så mycke bättre:)




i fucking love you :)


RSS 2.0