hejochhå

vaknade nyss fullt på klädd i mina soffa som jag har på mitt rum :O? med idas jacka som täcke och en rostmacka på soffkanten...Går kvällen funkade absolut , alla fick kankse i sig liiite för mycket. Men jag mår som en kung idag.
Ska snart ut och springa.. Japp ni såg helt rätt. Men tro inte att det är nått som jag har kommit på själv , utan jag lovade i all hast emelie igår att  att jag skulle följa med henne och springa nu på morgonen ( jag är dum jag vet ) Men kankse behövs?


Ni får bara se en bild från går kvällen , jag tycker att det räcker så=)
bilden är på jag och mina bästa tjejor !<3
image88
Det bästa jag har ! Ida (jag) KT Emelie Lina

Ikväll

Kom hem från att ha tagit det lugnt med klassen på manhemskajen:) kamran följde med till skolan idag , eftersom jag är "bildavsvarig" för bilderna i klassboken så tänkte jag att jag skulle ta lite kort idag !

Ikväll blir det fest , blir att sitta med tjejorna vid älven och ta sig en cidde eller två, blir rikigt trevligt eftersom det är så bra vänder:)


några bilder från dagens skola :) förövrigt världens bästa 9c

no one wants forever

Kom hem för ett litet tag sen. Efter att ha sprungit omkring på stan som en tok med Lina i hopp om att vi skulle hitta något till skolavslutningen. Hittade verkligen ingenting, börjar få lite smått panik.. Men nu är det bara 6 dagar kvar innan vi drar till gbg , får hoppas att dom har mer att bjuda på än lilla skellefteå:)
Snart är det middag efter det väntar en prommis med Lina och efter det drar jag till frissan!! Blir bara ljusare idag , min frisör kunde tyvärr inte ta hem tången till löshåret. Men på måndag då är även det på plats !



skolavslutning om 15 dagar , nu jävlar är det nära !

image72
♥ Lina Matilda Alexander Emelie Elias ♥

mina favvosar

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här nu kan det va försent, att säga som det är Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
 jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Jag vet att det är svårt över telefon när jag va dig nära, vill du därifrån jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår jag försöker träffa andra men det är inte så lätt jag har försökt att tänka bort dig men det är inte så lätt det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut


Lars Winnerbäck & Melissa Horn

melissa horn

Var ju som sagt hos tandläkaren idag. Satte dit två plattor på hörntänderna nere. Jag hatar tandläkaren, dom gör bara så man får ont. Kanske för jag aldrig gör som dom säger " håll tungan där bak nu " , " NEEEJ stoppa tillbaka den" Men det gör ju fan ont , vad vill dom att jag ska göra. Tandläkare måste vara världens mest hatade människor..I allafall från min sida OCH lilli, hon hatar dom också...
Efter det vart det skola, där har vi haft hälsodag. Började med kubb osv, efter det vart det mellanmål som vi gjorde i sånna där smörgåsgrillar, mycket smaskigt, på eftermiddagen vart det "teori" om hur man ska sola, samt streetdance !
Ganska kul faktikst , bättre än vanliga lektioner i allafall.
Kvällen ska spenderas med Lina , blir väl en promenad , sen bara mys :)



ska nog gå och vila ett tag ♥


image71
du är otrolig i mina ögon lina !

Kärlek

Idag har det varit skola som vanligt , har faktikst gått rikigt bra idag ! Efter skolan gick jag ock mamma upp på ica och handlade lite.
I morgon ska jag vara bak kungen nummer 1 , är min tur att ha fikat i personal rummet. Lärarna kommer nog inte ha smakat nått värre , hade tänkt slå på något så stort som negerbollar ( om man nu får säga det , annars ber jag väl om ursäkt ). Såg framemot min lilla sovmorgon till kl 9 imorn , tills jag fick ett sms från tandregleringen " välkommer till tandregleringen onsdag den 28/5 kl 08.10" sög ju ganska stenhårt menmen. har även hälsa dag på skolan imorn , typ yoga , streetdance , osv... ser väl hur det slutar :)

Ikväll kommer V hit , jag ska tvinga han att baka med mig, sen ska vi ut på prommis med Ida och Lina.
beachbejbs 2008 hade vi tänkt bli , så det är väl dax att börja röra på sig någongång.





Melissa Horn - Hanna
Melissa Horn - Långa nätter
Lassa Lindh - Satan vad ont det gör
Lars Winnerbäck - Elegi
Amber Pacific - If I fall


^Lilli vet hur kärlek låter ^

:)

Vart en jävligt lång prommis ikväll , jag och Lina mötte upp lill ida på vägen :) Pratade om när man var yngre och alltid busplingade och lekte tjuv&polis. Tusan vad man kunde underhålla sig själv på den "tiden" ( låter som jag är 50 + menmen ) förr satt man ju aldrig vid den här dumburken , vilket är typ det enda man gör nu.

Tänkte bjussa på några härliga sommar pictures :)


9 dagar

9 dagar , fattar ni , 9 dagar kvar innan vi drar på klassresa till Göteborg !!!!! :) UNDERBART kommer det bli.

Slutade halv 2 idag , då drog jag och Linis till Emlancool , senare vart det ner på stan och kolla lite till skolavslutningen, men ingen av oss hittade något . Blir kankse naket iår ? vemvet.
När jag kom hem låg jag och vilade tills mami ropade att det var dax att äta , Makkisar och korv vart det , kankse inte min favorit rätt dirket , men det går väl ner.
Nu väntar det en lång promenad med Lina och sen blir det nog att umgås med ida.




har också totalt kärat ner mig i Lasse Lindh , - vilken underbar människa♥


Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller,
och så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte,
och det finns inga kläder som tål det dåliga väder
du och jag haft så länge nu, och det känns som om jag har ett litet privat jävla moln över mig
som följer mig vart jag än går.
Och jag älskar dig men fan vad vi håller på.
Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle,
varje vrå av mitt hjärta och du missar inte en chans att ta igen för allt.
Och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger.

image56 9c



söndag

Riktigt dryg söndag fram där till halv 8-8 , när Ida ringde och frågade om jag skulle med till sjöbotten och bada/basta , så det tackade jag inte nej till. Var tänkt att jag först skulle plugga , men sedan när jag fick ett sånt erbjudande kunde jag inte säga nej :)
Så jag, Ida , Erik , Philip och Lubba begav oss till sjöbotten , och jag doppade mig för första ggn i år UTE , svinkallt och jag flög in i bastun igen , men jag doppade mig endå ( enligt mig själv )
Så nu sitter jag här nyduschad och funderar på typ gå och sova.kankse plugga lite eftersom det väntar ett svenska prov imorn.......lite hate life över det hela=)

är ju förövrigt morsdag idag , kilade ner till stan och köpte blommor åt henne , som hon förövrigt betalade själv :$
menmen , tanken som räknas !

image55
det är förövrigt jag som är fotograf till denna grymt fula bild , och den är förövrigt inte tagen ikväll :)




.

HATARHATARHATARHATARHATAR



(ursäkta vart arg ett tag)



I'm sorry for still holdin' on I'll try to let go and I'll try to be strong,
and I'll Wish you the best ,And I wish you nothing less
than every thing you've ever dreamed of,
And I hope that you find love along the way,
But most of all I wish you'd stay

helg

helg igen känns bra vill jag lova.
igår (fredag) var jag med ida lina jojje och robin , vi gjorde väl  inte allt för mycket , softa mest :) vid 10 drog jag och ida till lubba sen vidare till hjalle , det var trevligt det också ! Idag har jag hunnit varit på stan en sväng, sen vid 5 tiden drog vi till idas låssas papi uti skogen åt grillat sen skulle ida egentligen övningsköra, men he vart inget av eftersom vi båda somnade framför tvn :)
Nu är vi tillbaka hos micke, får se vad vi hittar på lite senare,

smek ♥



suuun

okej , kan ju börja med att säga att det inte funkade för mig det där att inte sitta vid datorn före 9 , menmen=)
Efter skolan for jag till stan en sväng förbi suntan sen kom kev för att köra mig till lubba för kolla om moppen funkade , såklart gjorde den inte det men duktig som lubbaliten är så lagade han den faktiskt åt mig , tack för det gubben <3
På vägen höll en bil på köra på mig , han tutade som fan och tyckte nog att jag skulle ha väntat så han fick köra men icket !
Ikväll blir det nog en prommis , hade tänkt ringa till lina och fråga om hon är med på en lång promenad i solen!

men nu ska jag slita mig från dumburken ♥


var förövrig någon viss J som undrade vad lars winnerbäck låten hette , och den heter i alla fall " som jag hade dig förut " så då har du fått svar på det också. :)

image54lovelovelove

ensam

tjääänareeeeeeee , idag har jag varit i skolan gick väl bra det också! Ida kom även hit , vart en tripp till frasses , och efter det waynes med Lina, Lilli,Lubba,KT. SMALT=) men jag mår bra endå.
Min moppe övernattar förövrigt hemma hos Lubba inatt eftersom den vägrade starta när vi hämtade upp han, min moppe ger mig förövrigt harmynt och får mig att vakna upp kallsvettig på nätterna.....
När jag kom hem gjorde jag klar syslöjds uppgiften , No boken (834277 veckor försent , menmen) och teknik uppgiften, är otroligt nöjd över mig själv faktikst :) :) :)

Imorn väntar skola och plugg för min del. Ingen dator före 21.00 imorn, får väl se om jag lyckas :$






image53

du vet , jag älskar dig

We used to say that it was us against the world we had the biggest dreams but now it's all forgotten
I wanted you to stay forever I wanted it to last forever,  but everything changes in time. Take a minute to see it from my side of things, Don't you think you would feel the same?

måndag

Igår vart det bara en slappar kväll hemma, och vart alldeles för många timmar framför den här dum burken. Tänkte där vid tjugon i 1 att nu är det dax att hoppa i säng , då kunde jag förstårs inte sova, tillbaka till datorn och såg filmen "Dagboken" otroligt fin, och jag fällde faktikst en tår eller två , 20 över 4 då ville min kropp sova...
Var inte taggad på livet i morse när jag vaknade, var guda förbannat trött och hostade som en gammal rök tant. For iaf på första lektionen, sen for jag hem till mamma och såg tv med henne !

Dax att försöka krya på mig nu , 



kate voegele - hallelujah ♥



förövrig så är det dax för dig att komma hem snart robin , för vi längtar efter dig !

:)

Går dagen spenderades med ida , kajsa och the dragon of kardar  :) Vi drog senare till philip där det var lite party , det var trevligt värre !
jag och kajsa sovde hos lilli , och imorse drog jag till frissan för att bli blond igen , just nu är jag brunblond ?! typ , men redan slutet av nästa vecka blir håret ännu blondare , sen kommer löshåret i !!111 äntligen säger jag då.

Mitt sällskap för kvällen är lilli och ida vi får väl se vad vi gangsters hittar på





vi ses puss ♥

lars winnerbäck

det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt !
> jag älskar dig

helg

Min helg började då idag , riktigt skönt ! Vaknade upp hos ida och bestämde mig för att fara till hennes skola och käka lite lunch, sagt och gjort , efter det så glassade jag hem till henne igen och kröp ner i mys sängen och såg 48239847 serier på tvn.
Och nu sitter jag här mätt och belåten har tryckt pizza med hon och min broder will3 =) Ska snart till V och där väntar väl sanningens ögonblick i alla fall för min del , vill han göra nått annat får han väl det !

Kan också nämna går kvällen lite snabbt , for till ida och åt makaroner och fiskpinnar med bearnaisesås , låter sjukt jävla äcklig , men eftersom det var jag som lagade skiten så smakade det utmärkt ! Efter drog vi till micke en sväng och efter det glassade vi till knalle där det var massa trevligt folk , såg hockey osv:) Sen hem och sova.



men nu ska jag kila, puss♥


image52Obeskrivlig !

tisdag

hejhej haaalååå =)
tisdag idag , inte mycket bättre än någon annan dag , men funkar helt klart ! Det är föresten bara exakt en månad kvar till matilda lundgren slutar efter 3 år på kanal skolan !!!!!!!! Känns ganska konstigt , men det blir nog bra tror jag:)
Efter det vart det en sväng på stan med lillzan ( lillmarsvin ) Hittade faktikst en kofta på gina , skor på indiska och ett linne på cubus , var jävligt lände sen jag hittade så mycket , men alltid lika kul att byta ut lite i garderoben, vet inte ens om det stavas sådär , men jkibmm :)

Efter att ha trippat omkring på staden så drog jag och lillzan hem till mig och käkade nudlar , senare drog vill till Burre som blir så stor som 19år idag :) Grattis gubben.
Nu är jag hemma igen och ska snart krypa ner i sängen för att sova


kyss♥

förlåt lilli , men jag tycker om dig fast du är dragon of kardar...

home

home Har kommit hem från umeå nu , och det var rikigt trevligt , trots att nathalie fällde en tår eller två :) + att så mycke fotboll som jag har sett i helgen har jag nog inte sett i hela mitt liv men det var lite kul det också !



 Mamma och johan kommer också hem idag från italien och med ny bilen =)(bildfrångoogle)
har lovat henne att stöka bort här hemma lite grann så jag får väl ta och göra det ( snäll som jag är ) ska ta tag i dammsugaren nu, kyss♥

image49




för jag har bättre mami än dig !

umeå

Jaha , var ett tag sen man skrev ? förstår att ingen har saknat mig eftersom det inte är allt för många tusen som läser min lilla blogg :)

Jag ska iallafall spendera helgen i umeå med nath och hennes kompisar , tjejen min fyller nämligen 16 år imorn det ska firas med fest imorn med massa umeå folk , så det blir nog trevligt värre !
( skriver typ bara om att jag festar ?,äh kunde inte bry mig mindre)
Ska hem på söndag ,kommer nog inte bli fler inlägg innan jag kommer hem =) ni får ha så trevligt i helgen





seyaa♥

stupid boy

tjollahoppsan !
kom hem från skolan för ett tag sen där vi bla hade sista nationella provet  i matte , hade jag då ingen aning om att vi hade , men skrev det jag kunde i allafall :) Jag och Lina hade också krig med Krister idag med en vattenspruta , trots att vi var två mot en måste jag nog säga att vi förlorade , sjöblöta och blå i ansiktet av sånt där man använder till biljard , gav vi upp kriget för att gå på lektion igen ( du ska få igen nångon dag krister !!!!!!!!! )

Imorn har vi avslutnings foto, brats är temat för våran klass.. vad tusan ska man ha på sig dådå?
får se om det hinns ta några bilder med min egna camera , =)



ska kila till mommo nu , kyss ♥

världens finaste låt

Jag ska berätta något så lyssna nu , det är bara du som får att känna såhär , varje gång som jag ser dig så lyser jag upp .Det känns tungt att veta att du inte känner samma sak jag trodde att du var den rätta , men så fel man kan ha allt som var så bra , snälla kom tillbaks. När jag ser dig med någon annan faller allting isär för i min dröm värld så finns du där. Nu är du min vän men inte mer än så men det får gå , vi måste få det att fungera för alla minnen betyder så , dom betyder så , dom går inte att radera. Jag älskar dig , har aldrig vågat förklara, mina känslor för dig dom kommer alltid bevara. Långt innom mig , jag lovar dig, det är bara du som får mig som får mig känna såhär jag ska berätta något så lyssna nu, det är bara du som kan få mig må bra när jag tänker på dig alla saker vi gjort, tiden gick så fort , jag säger tack för alla dagar inget är som förr och det vet du , jag vet att jag felat men det är inget jag velat, sårat dig med flit du måste förstå att jag kan dö för dig, baby kom ihåg, du är den finast på denna jord , det svär jag på , den bästa vännen man kan få du får inte gå. Jag älskar dig har aldrig vågat förklara , mina känslor för dig dom kommer alltid bevara, långt innom mig , jag lovar dig , det är bara du som får mig känna såhär



Frida - aldrig vågat förklara


går kvällen

Igår var det ju som sagt fest här och det var mycket trevligt faktikst ,åt tacos och hade 80 tals tema och som tur var vart emelie jätte glad för halsbandet vi köpt till henne :)
Många mådde bättre än andra , men alla lever idag !


image38
Kajsa , Emil Julia och Idas hår
image39
rödtott 1 : Lina  rödtott 2 : KT och Emelie
image40
Julia och Ida
image41
Lina Kajsa Emelie Julia Snuttan (adam) Ida och Jag
image42
Kärlek mellan jag och KT , som vanligt alltså
image43
Lina fick smaka på överraskningssex av Ida och jag
image44
love of my life
image45
Julia , Emil , Adam 2  och Ida

fest

ikväll då jävlar är det fest hos mig , ingen är välkommer + att jag äskar KT mest av allt =)

image24
jonte KT och matilda


bilder kommer in imorn , och jag kunde inte bry mig m,indre om nån komenterar eller inte för jag mår bra endp :D:D:D

..

klockan är allltså 5 över 10 och jag är vaken ? Ska redan nu ner till stan och börja fixa till kvällens fest, mat , 80tals kläder , dricka och present till emlan som fyller 16 år idag. Så grattis på gummz :)
Utklädnad och mat blir det ikväll , rikigt kul hoppas jag att det blir , och det lär det ju bli med världens bästa sällskap !

ses i dimman ;)



image23Grattis älskling <3

:)

Ska krypa ner i sängen och sova med mitt hjärta nu, KT ni vet , och kommer nog sova förbannat gott :)


imorn blire chebbz och co !


smek vi ses


image21
kajsa + matilda = true friendship

dagen efter

Dagen efter valborgs, klockan är 10 över 10 har inte en aning om vad fan jag gör uppe , har varit vaken sen kvart i 8 i morse. Blir alltid så dagen efter jag festat , uppe med tuppen :) kanske lika bra ?!
Igår hade jag förövrigt jätte roligt med trevligt folk osv !


på ballen


Linn&juulan


maaaaaaat


flickor !


hej på mig


<3


Jag&Emmeli


koutsa,alle & dude(?)



var iallafall generös med dude och våldtog han med en puss på kinden



ha hänsyn till min lite för fulla vän KT som skulle försöka sig på att kissa !

Kvällen var som sagt trevlig , nu ska jag och min mami gå upp på Ica och köpa kött osv till kvällen då min kära låssas pappa johan kommer hem från Norge , dom ska ju som sagt utomland på Lördag. Så ikväll ska vi grilla med grannar, sen får jag nog med mig KT ( om hon lever idag ens )


smeek vi ses

RSS 2.0