boviken




juulan&oskar

bäst

kev :)

;)

underbart väder med bästa kompisar , repris imorn om vädret vill vara på våran sida=)

stupid boy

I laid my heart and soul right in your hands. And you stole my every dream and you crushed my plans , stupid boy. But I believe in myself, and that makes me stronger. I know I'll make it through.






pdol

Nu är jag hemma , eller ja , jag var hemma kvart över 10 imorse. Eftersom jag missade bussen hem , så fick Lina och Emelie sköta hem resan själv:) Medans jag, Knalle och Ante sov på en tågstation...
Går kvällen var annars jätte kul , fick i mig det jag skulle + lite till tror jag.. Kan knappt prata idag och jag vet att det är från "känn ingen sorg för mig göteborg" menmen.


Har sovit ett jävlig bra tag nu , och nu väckte mamma mig för vi ska dra och äta pizza , vi seeeeeeessssss:)



bilder

bilder från min tid hos min far
















Lite blandade kort , allt från fest till cirkus till en däckad wille , till lite båt och GH + klarachris ;)

sol

Har just följt klarachris till jobbet , nu lämnar hon mig ensam igen för det där skit jobbet menmen.. jag överlever vill till 11 när hon slutar:)

Igår fick jag ett sms av min favorit emlan där det stod att nu var hon tillbaka från bulgarien , känns bra att hon är hemma när jag kommer hem så ska vara med hon imorn när jag kommer hem , sen äre massa massa tjejsnack som gäller om allt och allt som hänt !
Ska nog snart sticka iväg och hämta min lön så jag kan spendera helgen i piteå med söt tjejerna och jag längtar mer än man kan göra tror jag, ska bli skit trevligt , med fest och håkan hellström (L)!

Ska snart fara med Elof , adde och jukka ut på en ö och äta mat , blir att grilla och sen bara softa :)


Meen nu ska jag ge mig , puss och adjö



jag och världens skönaste klarachris

älskling

Här nere har jag underhållit mig med att läsa en bok som handlar om motley crue. Mycket bra måste jag säga , och det är ju ett plus att min baby är med . Jag är nämligen kär i tommy lee och en vacker dag ska vi gifta oss. och få 1000 vackra ungar och alla ska ha massa tatueringar och piercingar , sen ska vi bilda världens coolaste familj :)
( säg inte att det aldrig kommer hända.För det kommer det ! )


snyggast i världen.

.

If you just walked away
What could I really say?
It wouldn't matter anyway
It wouldn't change how you feel..

Klara

Jag och klara har bestämt oss för att åka in till stan ikväll :) Där väntar ute bio och fest ! , det ska bli kuligt.
Idag vaknade jag av att ludde kommer in och väcker jag och klara och säger att mamma&Johan kommer om en halvtimma. Då var det bara att pallra sig upp. Efter en halvtimma kom dom och då gick vi och köpte glass på kajen, sen efter nån timma åkte dom till sthlm igen för att gå och se iron maiden ( eller hur dom nu stavar ) Var kul att träffa mammsen igen .


Tänkte bjuda på en bild på jag och ludaklara när vi ba schteeeeek ;)


:)

Fan jag börjar bli rätt bra på det här med att blogga känner jag ! Idag har vi varit ute med båten . Jag , Elof och adde :) rikigt kul , jag och elof tog oss ett dopp , men inte adde , för han är en mes :) Sen när jag kom hem så ringde min chef och tyckte att jag skulle komma och jobba. Så jag pallrade mig bort dit och jobbade till halv 10 . Klara har blivit frisk nu också , så hon kommer hit och sover när hon slutar jobba vilket jag hoppas är snart :)


Just nu sitter jag här med min söte bror Ludde , vi sitter och socialar lite ( ibland , när jag har tid att titta bort från datorn ) och han sitter och tjuv tar massa kort på mig osv:) rätt gullig är han tjejer.
Ska lägga in en kontakt anons åt honom så ni tjejer som är intreserade efter en pojkvänn kolla hit :)

Söt 14årig kille med mörkt krulligt hår söker dig tjej som är söt ( ett måste ) och trevlig. Kan vara bra om du gillar linkinpark också, haha :) Han gillar även tvspel. Och det kommer i första hand , det måste ni tjejer leva med och inte börja grina!
Tack för mig ! / luddes syster ps du måste kunna umgås med mig också när jag har lite att göra
( Han vart inte så jävla glad över denna kontakt annons , men jag bryr mig inte, han måste skaffa sig en tjej snart )


nu ska jag kila , vart ett jävla långt inlägg , men puss och smek :)

nästan en vecka

Nästan en vecka sen jag skrev sist , detta pga av att datorn här nere är så fruktansvärt seg så jag hinner gå hem till skellefteå och tillbaka innan den har startat ungefär:) men nu är jag här igen , har väl egentligen inte hänt så mycket sen sist. Jobbar och har mig men har varit ledig nu i två dagar så det har varit skönt !
Igår följde jag pappa och lagade hans lastbil och idag har jag väl inte gjort alls mycket heller. Gjort mig ovän med min låssas mamma. Pga av att hon ger mig skiten för att min lillasyster skriker  kuk allt vad hon får ur sig på kajen.. Aja sånt som händer ! (det är faktikst inte mitt fel , utan min brors eftersom han nämde ordet när han berättade en sak + att han har lärt henne och säga what the fuck..så det är faktikst inte mitt fel )
Ska snart äta grillat med min kusin och hennes pojkvän som kommer och hälsar på från norge så det blir nog mys:) Åker in till stan i helgen och träffar klara lite eftersom hon blev sjuk , hoppas att hon har kryat på sig !

Nä nu ska jag sluta babbla  ,  ses !


E.L > tack ! ♥

Pappa

Dåligt skrivet av mig som fan dom senaste dagarna. Har inte gjort något speciellt alls sen jag kom hem från Linda. Har varit skit dåligt väder och regnat varje dag inprincip, lite tråkigt eftersom det är sommarlov menmen !:)

Idag är farmor och farfar här , så vi ska alldeles snart äta middag med dom , sen blir det nog teatern med alla mina pojkvänner här nere ! okej , det där lät kankse lite konsigt, men har inga tjejkompisar här i arkösund. Linda bor i stan och även klara , min andra flickvän. Så jag för nöjja mig med mina pojkvänner. Dom är faktikst ganska trevliga allihopa =)



gummz

Är äntligen hos linda , kom till henne vid 4 idag , jätte kul att träffa henne igen :)<3
Just nu sitter vi hos hennes pojkvän, på hans altan och dricker vin och lyssnar på musik , underbart väder och allt är perfekt !=)

Igår på väg hem från arlanda ( måste åka bil 20 mil för att komma hem till pappa från arlanda ) så var e4an avstängd pga av en krock.. Så åkte vi en annan väg. Letade efter en Qstar mack i 1 timma, pappa var flyförbannad , ludde gnällde om att vi kommer bli hemlösa och dö pga att vi inte har någon bensin , medans jag sitter i baksätet nöjd med en mcflurry :) (förlåt emlan , vi sa ju att vi inte skulle äta mjukglass , men det där fick bli en undantag) hittar tillslut en Qstar mack. Kiommer hem till pappa vid 12 efter 18 mil för mycket :) men vi mår bra endå ! ;)

nu ska jag gå ut till dom andra vi höres snyggingar♥

sool

Solen skiner och det är super varmt ute , nu kankse sommaren äntligen är på väg:)? Kom hem från viktors stuga vid 10 i morse och då var det bara att börja tvätta. Medans kläderna var i tvättmaskinen for jag ut och sprang. Kom hem efter ca 1 timma då hängde jag upp tvätten och la mig och sola:)
Nu sitter jag här ny duschad och påklädd och ska snart börja packa , drar nämligen ner till skärgården och pappa ikväll. Ska bli jätte kul och träffa linda igen och göra norrköping osäkert ;) Kankse jobbar lite när jag är där nere också.
Kommer ju såklart sakna mina brudar här hemma , men vi ses ju när jag kommer hem :)

Nu ska jag gå och göra lunch åt jag och små pojkarna , vi ses ♥



snart ses vi honey:)




varmt

Tänkte först lägga in lite bilder från stadsfesten , inte så många , men endå;)












emlan drar en oseriös dagens(nattens) outfit , efter lite för mycket vin...

På söndag morgon var det väldigt fint väder så jag och emlan bestämmer oss för att äta frukost ute i solen.









_____________________________________________________________________________________


I måndags drog jag, Ida , Lilli , Kajsa , Jonte och Simon till boviken för att sola och bada. Men det var inte så mycket sol. Men bada , det gjorde vi =)




















Jävligt mycke bilder , men det är ju det som är kul ?!
måste kila nu , seeeeeeeeees :*

RSS 2.0